پیام مدیریت 

به منظور اجرایی نمودن سیاست های کلی نظام و اصول سیاست های فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مبنی برتحکیم الگوی مردم سالاری دینی،  نواندیشی و پویایی اجتماعی و فکری ، ترویج سنت وقف،  توسعه ظرفیت های لازم در امور اجتماعی و تقویت سرمایه های اجتماعی با هدف راهبردی نمودن مشارکت مردم در عرصه های اجتماعی با توجه به مسیولیت پذیری اجتماعی ، مدیریت سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت زیر نظر معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی فعالیت دارد. لازم به ذکر است این مدیریت دارای دو اداره  امور خیرین  و موسسات خیریه سلامت و اوقاف و اداره سازمان های مردم نهاد می باشد.

سال هاست حوزه درمان به عنوان یکی از اصلی ترین مکان ها برای مشارکت و انجام نیت خیر مورد توجه مردم و خیرین است. از قبل از انقلاب اسلامی نیز بزرگ ترین موقوفات کشور را در حوزه درمانی داشتیم و داریم . بعد از انقلاب جریان راه اندازی درمانگاه و بیمارستان های خیریه سرعت بیشتری بخود گرفت اکنون حدود 1500 سازمان مردم نهاد سلامت، 890 موسسه خیریه سلامت در سطح کشور و بیش از 75 درمانگاه خیریه در سطح دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی داریم که در حوزه سلامت فعالیت می کنند. در بیمارستان های دولتی و خیریه حضور همکاران مددکاری و فعالیت های ایشان در خصوص برقراری ارتباط با خیرین در زمینه تجهیزات بیمارستانی بار بزرگی را از رو دوش دولت برداشته ولی در کل این روند دارای مشکلات و خطاهای بسیاری بوده که یکی از این مشکلات نبود متولی در حوزه وزارتخانه و علی الخصوص دانشگاه ها بوده تا در کنار خیرین همکاری های لازم را با ایشان داشته باشند تا آنها را در زمینه های تعیین اولویت کار خیر، حوزه کاری خیر، فرایند اجرای کار خیر و حمایت خیر راهنمایی کنند.

با افزایش جمعیت و سالمندان، شیوع اپیدمی و پاندمی ها  نیاز های درمانی ما افزایش پیدا خواهد کرد لذا بعید است دولت بتواند ساختار و پولی برای احداث بیمارستان و مراکز پیشگیری و پژوهشی جدید بیش از ظرفیت کنونی صرف کند با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری کسانی که سرمایه لازم را دارند و آحاد مردم که می‌خواهند مانند کمک مؤمنانه به کمک تولید بیایند، می‌توانند در این زمینه فعال شوند که«خیریه‌های مردمی»، نهادهای انقلابی و امنای مساجد فعال باید برای ساماندهی این مسئله مهم برنامه‌ریزی کنند. پس یک چاره بیشتر نداریم و اینکه فضا رو جهت حضور مردم بازتر و تسهیل کنیم و همچنین در حوزه های دیگر مانند حوزه پژوهش نیز مردم را درگیر کنیم. در خیلی از درمان ها اگر حوزه پژوهش خیرحضور نداشته باشد اتفاق خاصی نمی افتد.

در حوزه آموزش نیز موضوع خوابگاه های دانشجویی، را بیان کرده و این قضیه را جا بندازیم.

خیلی از هموطنان عزیز قصد کار خیر دارند ولی نمی دانند کجا و با چه اولویتی کار خیر را انجام دهند ما باید به نیت ایشان جهت بدهیم و دایره کار خیر را گسترش دهیم. همچنین انجام کار خیر را نیز از طریق فضای مجازی  تسهیل کنیم تا پس از نیتی که خیر می کند قابلیتی برایش فراهم کنیم که بدون نیاز به حضور ضرورت نیاز را ببیند،کمک کند و کمکی که کرده را ردیابی نماید. این یکی از سیاست های کاری ماست که باید اجرایی شود تا بواسطه آن همه مردم را در حوزه کار خیر دخیل و درگیر کنیم. هرکس به میزان و توانمندی اش کمک می کند یکی وقت و تخصص خود را می بخشد یکی منابع مالی، باید برای همه این موارد نقش آفرینی شود و به همه مردم فرصت انجام کار خیر را بدهیم. بر این اساس کتابچه نیازهای بهداشتی، درمانی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تحت عنوان " خوبان شهر" با همکاری رابطین خیرین مراکز تابعه دانشگاه گردآوری و تدوین شده است.

لیست اخبار صفحه :1